1e steenlegging Buitenplaats Hofstede

Gistermiddag werd de symbolische eerste steen gelegd van nieuwbouwproject Buitenplaats Hofstede in Rijswijk. Wethouder Van Malsen was aanwezig om samen met oud grondeigenaren, de heren Botenga en Kohlinger, symbolisch het eerste metselwerk te verrichten en daarnaast de ‘eerste steen plaquette’ te onthullen, die straks een mooie plaats zal krijgen op de gevel van het Landhuis. Met de aanwezige kopers, geïnteresseerden in de nog beschikbare laatste appartementen, betrokken ambtenaren en vele partijen die hebben bijgedragen aan het ontwerp of betrokken zijn bij de realisatie van Buitenplaats Hofstede werd geproost op de deze mooie mijlpaal.

Met “Buitenplaats Hofstede” heeft NU Projectontwikkeling / VanWonen een nieuw exclusief landgoed ontwikkeld. In een parkachtige omgeving, aan een imposante vijverpartij, worden luxe appartementen en penthouses in een Landhuis, twee-onder-een-kap villa’s, boswoningen, vrijstaande villa’s en een boerderij-ensemble ontwikkeld. De duurzame woningen worden door Bolton Bouw gerealiseerd. Het civiele werk wordt uitgevoerd door de combinatie MeerHelm.

Meer informatie over het project kunt u vinden op www.buitenplaatshofstede.nl. Er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar: op de website staan de beschikbare woningen waarop kan worden ingeschreven.