Nieuwbouwproject Weidelaan Zoeterwoude al uitverkocht!

Na een succesvolle presale eerder dit jaar, was eind mei de start van de verkoop van de nog beschikbare woningen in Weidelaan. De interesse in zowel de twee-onder-een-kap als de vrijstaande villa’s bleek opnieuw heel groot te zijn. Ook werden de presale reserveringen in deze periode omgezet in een koopovereenkomst, waardoor in nog geen twee maanden tijd alle woningen zijn verkocht. We zijn heel blij met dit fantastische resultaat en danken iedereen voor de getoonde interesse!

Naast de succesvolle verkoop is ook de omgevingsvergunning voor de realisatie van het project Weidelaan op vrijdag 14 juni jl. ontvangen. Gedurende 6 weken staat de mogelijkheid open voor belanghebbenden om in beroep te gaan, zoals gebruikelijk is bij de afgifte van dergelijke vergunningen. Zonder beroep is de vergunning eind juli automatisch onherroepelijk. 

Aannemer Vink en Veenman zal na de zomer van start te gaan met de realisatie van Weidelaan. Voordat de bouw van de woningen kan starten, wordt eerst de bouwweg aangelegd, de leegstaande kas gesloopt en wordt de voorbelasting geplaatst op het terrein. Deze werkzaamheden worden door de civieltechnische aannemer Van der Krogt uitgevoerd.

Zo wordt toegewerkt naar de start van de bouw van de woningen in het 4e kwartaal van dit jaar. De verwachte bouwtijd voor de realisatie van de woningen is ca. 1,5 jaar. Op basis van de huidige prognose planning zal de oplevering dan vanaf medio 2026 kunnen plaatsvinden.

Neem voor meer informatie contact op met het team Weidelaan via team@wonenindeweidelaan.nl.