Kijkdag Buitenplaats Hofstede druk bezocht

Op 27 juni organiseerden we een drukbezochte kijkdag voor alle kopers van Buitenplaats Hofstede. Op deze zonnige dag kon men komen kijken naar de stand van zaken op het landgoed en natuurlijk de ligging en contouren van de eigen woning.

Aan alle grondgebonden woningen en het Landhuis wordt tegelijkertijd hard gewerkt door aannemer Bolton Bouw. Het Landhuis is al opgetrokken tot aan de 1e verdieping waar momenteel de wanden worden geplaatst. Het landhuis bepaalt het ritme van de totale planning van het project: in een cyclus van 5 à 6 weken zal er elke keer weer een laag gerealiseerd worden, totdat de kapverdieping met de twee penthouses zal worden bereikt. Voor alle woningen is de begane grondvloer gelegd en bij een aantal woningen is de eerste verdiepingsvloer gereed. Hierdoor zijn de contouren van de buitenplaats al goed zichtbaar. Ook is een deel van de waterpartij al aangelegd. Wat wordt Buitenplaats Hofstede een plaatje tussen het bestaande groen van de landgoederenzone!

Er zijn nog enkele appartementen en penthouses in het statige Landhuis te koop! De nog beschikbare appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 125 m2 tot circa 173 m² voor de penthouses en zijn voorzien van een tweetal badkamers met stijlvol sanitair en een luxe Siematic keuken. Daarnaast wordt het Landhuis zeer duurzaam en energiezuinig opgeleverd; gasloos en met een bodemwarmtepomp/WKO installatie (Warmte – Koude Opslag). Hierdoor zal het energieverbruik laag zijn. 

Kijk voor de nog beschikbare penthouses en verschillende typen appartementen in de woningzoeker op website www.buitenplaatshofstede.nl. Hier vindt u meer informatie en via het online formulier kunt u zich inschrijven of een afspraak inplannen om de bouwplaats te bezoeken. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Olsthoorn Makelaars via telefoonnummer (070) 308 46 56.